PUBLICITAT

El River tindrà a prova el pivot Albert Moncasi durant un mes

  • El jugador arriba del Lucentum i si el club dóna el vistiplau continuarà fins el final de la temporada
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Albert Moncasi, acompanyat ahir pel director general del club, Solana Foto: TONY LARA

El River Andorra vol curar-se en salut perquè, per experiència, segons va dir ahir el director general, Francesc Solana, sempre tenen alguna lesió que els perjudica de cara als play-off. Així doncs, la maquinària de fitxatges que mai no s'atura al club andorrà, ha contractat el pivot català Albert Moncasi, provinent del Lucentum d'Alacant –pròxim rival dels andorrans, divendres al Poliesportiu, casualitats–, on no jugava des que va patir una lesió a principi de temporada, i tot i estar recuperat des de fa dos mesos. «Vaig veure que no podia seguir allà», va dir ahir Moncasi, que arriba el River amb un peculiar contracte d'un mes –fins el 23 de febrer–, amb l'opció de mantenir-lo fins a final de temporada.

«Estar un mes de prova m'ho agafo com una ambició, no com una pressió», va afirmar el pivot, de 26 anys, ahir durant la presentació a la seu del club. «Entenc al club», hi va afegir. «La predisposició del club», va contestar el director general del club, Francesc Solana, «és fins el final de la temporada», tot i que va concretar que el jugador marxaria «si el club no considera que el seu rendiment ajudarà a l'equip».

Així mateix, Solana va explicar ahir el perquè del fitxatge del pivot: «En cas de lesió d'algun interior, ens haguéssim quedat coixos». En aquest sentit, Moncasi va afirmar que tot i els seus 2,10 metres d'alçada, «puc jugar en moltes posicions, sobretot en tot el que sigui defensa, rebots, córrer al contratac...». Així mateix, el jugador va ser un dels seguits pel River durant el passat estiu, però amb el qual no es va arribar a un acord en fitxar abans pel Lucentum.

Moncasi arriba al club andorrà després de rescindir el seu contracte amb el Lucentum i afirmant que la lesió del tendó rotulià que va patir està oblidada. És més, el català va afirmar que el seu estat de forma, tot i no haver estat jugant, «és bo»: «Porto dos mesos entrenant a ritme normal de competició».

Moncasi va debutar a la Lliga ACB amb el Barça la temporada 2007-08, per continuar a la màxima categoria dos anys més (Gran Canària i Múrcia), i després des del 2010 en Or, amb Girona, Lleida i Alacant, per acabar ara al River.

SEGUEIXEN MIRANT EL MERCAT / Fins el 28 de febrer hi ha temps per incorporar nous jugadors, així que el River, que assumeix que està en una situació «de privilegi» per la temporada que està fent, no deixa de escrutar el mercat per si surt alguna oportunitat. «Durant tot l'any el club es mou i mira», va assegurar Solana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT