PUBLICITAT

Martí va demanar la retirada de la denúncia contra una clínica

  • El recurs es va presentar abans que s'aprovés la legislació actual
J.R.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

El Col·legi de Metges va retirar la denúncia contra l'obertura d'un centre oftalmològic del país, després que així els hi demanés el mateix cap de Govern. La interposició de la denúncia es va fer durant l'etapa de govern socialdemòcrata i, per tant, quan encara no s'havien aprovat les lleis d'obertura econòmica. L'entitat col·legial va considerar alhora de presentar el recurs que incomplia la legislació vigent. Martí els va suggerir la retirada del recurs a l'assegurar que en els dos o tres mesos posteriors aprovaria les lleis corresponents, tal com va succeir.

El cap de Govern també els va transmetre els seus temors a que la clínica s'instal·lés a un altre lloc , tenint en compte un context econòmic molt dolent que «el país no es podia permetre».

La Junta del Col·legi va decidir aleshores la seva retirada per «una qüestió de país». El doctor Manel González va assegurar que no estan en contra de l'entrada al Principat de noves empreses, tot al contrari, però els preocupa especialment que «aprofitant la poca legislació andorrans, entrin companyies de qualsevol manera».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT