PUBLICITAT

Comença la remodelació del Camp del Consell

  • Les màquines van entrar ahir per les obres del col·lector
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: FAR/FELIP GALLARDO

Les màquines van entrar ahir per primera vegada al Camp del Consell per iniciar les obres de remodelació que l'han de transformar en el que serà cap a finals del 2014 l'Estadi Nacional d'Andorra.

Es tracta de les obres del col·lector d'aigües residuals en la banda del riu Valira, que han de durar unes tres o quatre setmanes per després fer els anclatges i posar una estructura a sobre. S'ha començat des d'on acaba la línia de marca fins a la paret del fons –uns dos metres–, que s'ha de tirar avall amb una grua.

Tot i que el Govern va assegurar que aquesta feina no té a veure amb la remodelació del Camp del Consell i tampoc no està prevista en la partida pressupostària –que costa mig milió, pels 3,5 de l'Estadi Nacional–, el cert és que qui s'encarrega de dirigir aquesta obra és també Julià Call, l'arquitecte guanyador del concurs.

Cal dir que segons va prometre el Govern, obres i rugbi podran cohabitar i per tant els empleats que ja hi treballen hauran de plegar a les cinc de la tarda ja que a partir d'aquesta hora és quan l'escola de rugbi i els diferents equips comencen els entrenaments.

Quan això ja estigui acabat, després del partit Andorra-Letònia del grup 2B de l'Europeu el pròxim 30 de març, començarà la demolició de la grada. Aquell dia la família del rugbi vol fer una foto col·lectiva de comiat a la instal·lació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT