PUBLICITAT

Molines Patrimonis demana la llicència per al nou geriàtric

  • El nou centre d'Escaldes podria estar a punt a principis del 2015
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Imatge de com quedarà la residència geriàtrica que Molines Patrimonis construirà a Escaldes. Foto: MOLINES PATRIMONIS

molines Patrimonis ha sol·licitat la llicència per a la construcció d'un nou centre residencial per a la gent gran a la parròquia d'Escaldes-Engordany. Segons van informar en un comunicat ahir, mentre duri la tramitació de la llicència, es continuarà treballant en la redacció del projecte executiu que ha de permetre realitzar la licitació i l'adjudicació de les obres.

Segons el calendari previst per Molines Patrimonis, els treballs s'iniciaran el segon semestre del 2013 i el centre podria entrar en funcionament a principis del 2015. La inversió total ascendeix a 9,9 milions d'euros.

INSTAL·LACIONS/ El centre es construirà en una parcel·la de 1.125 metres quadrats propietat de Molines Patrimonis, coneguda com Salita i ubicada al carrer Josep Viladomat.

El centre, d'uns 8.750 metres quadrats, tindrà una capacitat per a 144 places residencials i 20 més de centre de dia.

S'estructurarà en diferents unitats de convivència per poder oferir el servei especialitzat més adequat a cada resident, segons les seves necessitats i els seus diferents nivells de dependència, tant física com cognitiva.

La posada en marxa d'aquest nou centre residencial a Escaldes-Engordany significarà també la creació d'uns vuitanta llocs de treball fixos i qualificats entre metges, infermeres, auxiliars de geriatria, psicòlegs, fisioterapeutes, personal administratiu o de manteniment i neteja entre altres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT