PUBLICITAT

Un detingut després d'una baralla de trànsit

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: TONY LARA

La Policia va detenir el passat 17 de gener un jove resident portuguès de 21 anys com a presumpte autor d'un delicte de lesions greus durant un incident de trànsit a Escaldes-Engordany en el que va agredir amb una barra a un conductor, un home andorrà de 30 anys, provocant-li un tall que va requerir punts de sutura. Aquesta detenció se suma a les altres cinc que ha efectuat la Policia durant la setmana del 14 al 20 de gener per diversos delictes.

Tres de les detencions estan relacionades amb delictes contra la seguretat col·lectiva i es van produir la matinada del 20 de gener per donar positiu als controls d'alcoholèmia. Així, els agents van detenir un resident romanès de 33 anys, amb una taxa d'1,15 g/l; un andorrà de 18 anys, amb una taxa d'1,38 g/l; i un andorrà de 25 anys amb una taxa de 0,84 g/l, així com a presumpte autor d'un trencament de suspensió judicial del permís de conducció.

D'altra banda, el passat dia 16 de gener, els agents també van detenir a Escaldes-Engordany, un jove andorrà de 20 anys com a presumpte autor d'un trencament de suspensió del permís de conducció. Finalment, la Policia va detenir la matinada del 18 de gener un andorrà de 40 anys, com a presumpte autor de desobediència greu, injúries greus i amenaces a funcionaris en l'exercici de les seves funcions, així com de conducció temerària amb perill concret contra les persones, lesions per imprudència i refús de sotmetre's a la prova d'alcoholèmia. La Policia va detenir 23 persones durant la setmana del 10 al 16 de desembre per diversos delictes. Concretament, les detencions s'han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (6), contra el patrimoni (4), contra la seguretat col·lectiva (7) i altres delictes (6).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT