PUBLICITAT

Els Mossos d'Esquadra detenen tres contrabandistes a l'Alt Urgell

EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
Foto: MOSSOS D'ESQUADRA

Els Mossos d'Esquadra han detingut a la Seu d'Urgell tres homes, de 35 anys, nacionalitat espanyola i veïns de la Línea de la Concepció (Cadis), com a presumptes autors d'un delicte de contraban de tabac. Els fets van passar pels volts de les cinc de la matinada del 15 de gener, a l'avinguda Guillem Graell de la Seu d'Urgell. Una patrulla va veure un vehicle el qual, en detectar la presència policial, va efectuar una maniobra evasiva per evitar-los. Aquesta acció va fer sospitar als agents i van aturar el vehicle. A la furgoneta hi viatjaven A. C. J. i D. V. R., que van quedar detinguts quan els agents van comprovar que transportaven 1.648 cartrons de tabac de contraban valorats en 62.624 euros.

Les gestions fetes posteriorment pels investigadors van permetre constatar que els detinguts actuaven de manera coordinada. Adquirien el tabac a Andorra i el distribuïen en diferents punts de l'estat espanyol.

La investigació va finalitzar el 16 de gener amb la detenció de J. A. G. P. al domicili de la Seu d'Urgell, on vivia amb els altres dos detinguts.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT