PUBLICITAT

Ruiz, Verdú i Esteve baixen punts a l'eslàlom FIS de Chaillol

  • Esteve és el 41è als entrenaments de descens de Copa d'Europa a Val d'Isere
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

Nil Ruiz va tornar a rebaixar punts ahirper segon dia consecutiu a Chaillol però aquesta vegada també Joan Verdú i Àxel Esteve van poder superar-se en el segon eslàlom FIS que es disputava en l'estació francesa.

Ruiz va realitzar una bona cursa i va marcar el segon millor temps en la segona mànega per finalitzar vuitè a 58 centèssimes del guanyador, el francès Mathias Rolland. El petit marge de temps que va tenir respecte al primer li van permetre obtenir 26,84 punts, que milloren substancialment els 43,64 que té actualment.

GRAN MILLORA DE VERDÚ I ÀXEL ESTEVE / Verdú també va donar un pas de gegant en eslàlom amb un 13è lloc i 30,56 punts, molts menys dels 51,85 que tenia i Esteve va arrodonir la bona actuació de l'equip de joves de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) amb un 32è lloc i 43,11 punts, gairebé 13 menys que els 55,85 que ostentava. «És de remarcar la millora constant que estan tenint els joves i sobretot cal destacar Ruiz; aquest resultat té molta importància per a ell», va indicar el director tècnic, Carles Visa. Una altra jove com és Sara Raméntol va tenir una actuació més discreta a Ancelle, on va finalitzar en la 38a posició en un gegant i 76,57 punts que no li serveixen per millorar en el rànquing.

KEVIN ESTEVE REAPAREIX / D'altra banda Kevin Esteve va reaparèixer ahir als entrenaments oficials de descens corresponents a la Copa d'Europa de descens que es disputarà demà a l'estació francesa de Val d'Isere. Esteve va marcar el 41è millor temps i per contra ha pogut córrer Marc Oliveras, perquè l'organització va decidir ajornar la cursa –a causa del mal temps– just quan l'andorrà, amb dorsal 70, havia de sortir.

Esteve va fer un temps d'1min 51,47s i va acabar a 4,26s del millor temps, propietat de l'alemany Manel Schmid (1min 47,21s). Avui continua la competició a Val d'Isere amb un altre entrenament oficial amb dues tandes, i a més una tercera en la qual competiran els que no ho van poder fer avui, des del dorsal 70 d'Oliveras, fins el 94, segons va informar l'organització.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT