PUBLICITAT

Naturlàndia ja té cinc daines i espera cinc cèrvols

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

El parc de de Naturlàndia ja disposa de cinc daines i durant aquesta setmana arribaran cinc cérvols, segons va explicar ahir la cònsol major de Sant Julià de Lòria, Montserrat Gil, en declaracions a l'ANA. A partir del quinze de febrer arriben els llops i a «finals de març, aproximadament, arriben els ossos». Segons la cònsol major laurediana «en principi, tindrem tots els animals a finals de març principis d'abril».

Així doncs ja han començat a arribar els animals al parc, malgrat en un primer moment hauran de passar per un procés d'adaptació a les noves instal·lacions abans d'obrir-les al públic.

Les daines que han estrenat aquesta part del parc van ser capturades al Principat durant la setmana passada i van anar arribant esglaonadament. Aquesta setmana continuaran arribant cérvols, que també s'hauran de capturar.

Els problemes amb les obres per adequar les instal·lacions que han d'acollir als animals van fer que tot el procés s'edarrerís, segons van informar des del Comú. En especial pel que fa als óssos, que han de venir des de la reserva de Cabàrceno, a Cantabria, i que van iniciar l'hivernació per la qual cosa s'ha d'esperar a la millora del temps abans de portar-los a Naturlàndia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT