El Cevalls obté un empat a la pista de l'Amposta (3-3)

AMPOSTA

L'Andorra HC Cevalls va obtenir un punt a la pista de l'Amposta. L'equip de Juan Sebastián va anar en tot moment per davant en el marcador i al final, amb l'ajut d'un àrbitre que es va fer petit davant la pressió local, no va saber mantenir l'avantatge.

L'equip tricolor, molt superior en la primera part, va posar-se amb un 0-2 gràcies als gols d'Edu Rocha al minut 7 i de Llorens Miquel al 10 però a falta de 5 per al descans l'Amposta va empatar.

Ja avançada la segona part els locals van fer el 2-2 i va començar a jugar amb violència. Fregant el minut 40 l'àrbitre va expulsar a dos jugadors durant dos minuts i Àlex Martín va marcar el 2-3 quan l'Amposta tenia tres jugadors en pista. A quatre minuts per al final, amb l'ambient escalfat i l'àrbitre intimidat, va arribar el gol del definitiu 3-3.