El líder només pot salvar un punt 'in extremis' a la pista de l'Andorra

• L'equip de Carlos Sánchez remunta un 0-2 el dia del debut de Kel amb la tricolor
ESCALDES-ENGORDANY

El líder Peníscola Benicarló va visitar el Poliesportiu el passat dissabte i tan sols va poder salvar un punt a la pista d'un FC Andorra de nou guerriller, que va començar perdent 0-2, però també innocent o amb falta de contundència, com reflecteix el gol visitant a pocs segons per al final que va impedir una victòria tricolor que l'hauria fet pujar al cinquè lloc de la classificació a Segona. De tota manera l'empat (4-4) deixa l'equip de Carlos Sánchez setè i a sis punts de l'onzè, el Levante Dominicos, que marca el tall d'equips que no lluitaran per l'ascens.

Aquest partit va suposar el debut del brasiler Kel, titular d'inici en un duel que va començar de la pitjor manera: Maza va marcar al primer minut el 0-1. Sorprenentment i en una primera part més aviat monòtona, el marcador ja no es va moure més fins la segona part quan Marc Areny, en el minut 22, decantava més la balança a favor del líder.

Aquest gol, però, va servir com a reacció per a l'Andorra. Xuva va retallar diferències en la jugada posterior i els tricolors van començar a creure en les seves possibilitats. Aquest sentiment es va multiplicar quan Carlinhos va empatar en el minut 26 per fer pujar el 2-2 i reiniciar un partit de poc menys d'un quart d'hora.

Els visitants, que havien reduït la marxa, van tornar a posar la cinquena i Aaron va marcar el 2-3 a la mitja hora, però l'Andorra va capgirar l'electrònic amb gols de Carlinhos i Hicham gairebé seguits, als minuts 33 i 34.

El líder va arriscar amb porter jugador perquè el partit s'escapava. Passaven els minuts, no marcava i les urgències el van posar més nerviós. Al final, a pocs segons, Diego Blanco va empatar i el Benicarló continua sense perdre a domicili.