PUBLICITAT

Segona victòria seguida i primer 3-0 del CV Andorra

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Club Vòlei Andorra va sumar el dissabte passat la segona victòria consecutiva en lliga i el primer triomf per 3-0, davant el Vigo al Poliesportiu. L'equip de Lluís Hillaire, que arribava a la cita amb la moral i la confiança pels núvols després de l'inesperat triomf a la pista del Vecindario, ha donat un pas enorme cap a la permanència i ja són onze punts els que porta per cap del Saragossa, el cuer i l'únic que perd la categoria segons la normativa.

Javier Garrido va liderar la victòria contra els gallecs amb una actuació digna de guanyar-se una plaça al set ideal de la jornada: 17 punts i 7 blocs. El CV Andorra, però, va descatar com un equip i també Víctor Tey (11 punts), i Sagrera i Peña (8) van aportar en atac per rubricar el 3-0.

El Vigo va desaprofitar per començar un parcial de 2-8. L'Andorra no va rendir-se tot i començar apagat i a poc a poc va retallar diferències (14-16) fins arribar als punts decisius en avantatge (21-20) i tancar el set de manera inapel·lable (25-21).

Al segon set la situació va ser inversa i l'Andorra també va respondre: va adquirir una renda de 8-4 que va saber gestionar (16-10 i 21-18) per de nou rematar al final (25-21).

El tercer set va ser un tràmit amb el Vigo venut; els tricolors van posar-se 8-1 i van tancar el parcial en un rotund 25-16.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT