El River continua el seu camí triomfal a la pista del Breogan

• L'equip de Peñarroya suma la 13a victòria i es manté colíder amb un Burgos que tampoc falla
LUGO

Wright, amb Bortolussi en el duel de la primera volta al Poliesportiu Foto: TONY LARA

El River Andorra continua amb el seu camí triomfal en la primera temporada del retorn a la LEB Or gràcies a la victòria de gran mèrit a la pista d'un històric del bàsquet espanyol com és el Breogan de Lugo. L'equip de Peñarroya, amb la consistència d'un gran de la categoria, va anar en tot moment per davant en l'electrònic i malgrat no poder distanciar-se en cap moment sí va saber administrar la renda per sumar la tretzena victòria i mantenir-se colíder amb el Ford Burgos, que tampoc no va fallar a la pista del LOBE Osca. Tots dos mantenen un ritme impossible de seguir per a la resta d'equips i a només dues setmanes de l'esperada final de Copa.

El primer desplaçament de la segona volta va començar amb les millors sensacions per al River: 0-4 inicial i intercanvi de cistelles posterior que van permetre als andorrans acabar els primers deu minuts amb tres punts de marge (16-19). Al segon parcial va continuar amb els locals a remolc, sobretot després d'un minut elèctric del River i un parcial de 0-7 per obrir una renda de deu (27-37) que després d'uns últims minuts d'esforç local es van traduir en cinc al descans (36-41).

En la represa el Breogan, que creia en la victòria, volia canviar la dinàmica i amb una defensa més intensa, sobretot per aturar el domini del River sota la pintura –de Hampl sobretot, i també de Flis i Wright–, però el colíder, amb més recursos, va tornar a distanciar-se fins aconseguir la màxima diferència (43-58) a falta d'un quart d'hora pel final.

El quart periode es va encarar amb una renda de tretze (49-62) i els locals ja no sabien què fer per poder apropar-se. Ni els 24 punts finals de Winchester van poder amb el joc d'equip d'un River que no afluixa.