Podis de Missé a Santa Caterina i del jove Courrieu a La Plagne

• Gutiérrez prefereix descansar i no fer la segona cita de la Copa d'Europa de Schruns
ESCALDES-ENGORDANY

Ahir va ser una gran jornada per als corredors joves de la Federació Andorrana d'Esquí, sobretot per a Jan Missé i Kevin Courrieu, que van pujar al podi en dues proves FIS disputades a Santa Caterina i La Plagne, respectivament.

Missé va ser segon en un gegant en el qual ha rebaixat de 50,54 a 43,76 els punts que tenia, en una cursa en la qual Robert Solsova va ser 13è, Roger Vidosa 15è i Xavi Salvadores 25è.

A La Plagne hi havia el Criterium Minime sub-16 en el qual hi havien els joves de tecnificació de la FAE i on Courrieu va guanyar l'eslàlom amb 77 punts que milloren els 87 que tenia.

I a Chaillol, Nil Ruiz va ser desè en un eslàlom i també va rebaixar punts, de 43,64 a 37,45 mentre que Mireia Gutiérrez va preferir descansar i no disputar el segon eslàlom de Copa d'Europa a Schruns després de sortir-se dissabte.

Pel que fa a biatló Laura Soulié tenia dissabte una cita de Copa del Món a Antholz-Anterselva en la qual va ser 36a en els 10 km persecució.