PUBLICITAT

L'empresariat perpinyanès rep una delegació per parlar d'obertura

  • Rascagneres i Cancel explicaran els canvis fiscals i societaris
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'advocat andorrà i ponent, Jean Michel Rascagneres Foto: EL PERIÒDIC

Els empresaris francesos dels Pirineus Orientals, agrupats en el sindicat patronal UPE (Union Patronale pour l'Entreprise) rebran el proper 22 de gener una delegació franco-andorrana liderada per l'exdegà del Col·legi d'Advocats, Jean Michel Rascagnères, que els presentarà la conferència L'Andorre: une nouvelle opportunité juridique et fiscale en Europe. La trobada també comptarà amb l'advocat fiscalista de París Christophe Cancel que aprofundirà en la nova realitat jurídica i fiscal del Principat amb l'objectiu de determinar les oportunitats reals que ofereix per a les empreses estrangeres.

El procés d'obertura econòmica que està fent Andorra desperta l'interès dels empresaris estrangers. L'UPE 66, és el sindicat patronal encarregat de representar i defensar les empreses de serveis, comerç i indústria, en especial davant dels serveis de l'Estat i de totes les col·lectivitats territorials. Jean Michel Rascagneres i Christophe Cancel parlaran sobre la llei d'inversió estrangera que permet crear societats a Andorra amb el 100% de capital estranger. A més, abordaran el tema de la fiscalitat i de l'absència d'impostos sobre la renda, a banda de destacar el 10% que s'aplica en l'impost de societats. El tercer punt que es desenvoluparà a la xerrada serà el dels acords d'unió duanera i de cooperació fiscal amb Europa.

La conferència tindrà lloc el proper dimarts 22 de gener a les 18.30 hores, a la seu de l'UPE (Union Patronale pour l'Entreprise) a Perpinyà. L'UPE aglutina les empreses del departament dels Pirineus Orientals. La conferència està organitzada per Eurolex Internacional, que agrupa despatxos d'advocats d'Andorra, Barcelona, París, Tolosa i Perpinyà, i la voluntat és continuar fent xerrades divulgatives a Barcelona, Tolosa i Montpeller.

Precedents / L'octubre passat, Jean-Michel Rascagnères, va oferir la mateixa conferència a París. En la xerrada posterior, a la qual van participar una quarantena d'empresaris i advocats parisencs, també hi va intervenir l'advocat i membre del consell d'administració de MoraBanc, Marc Villalonga. No van faltar a la cita l'ambaixador de França a Andorra, Zaïr Kedadouche i l'ambaixadora d'Andorra a França, Maria Ubach.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT