PUBLICITAT

Prova de foc per al FC Andorra, que rep el líder Benicarló

  • Kel podrà debutar mentre que Gustavo haurà d'esperar en no arribar el trànsfer
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

El Castell Peníscola Benicarló és el líder de la Segona Divisió de futbol sala. Poca broma amb els seus números, tot i que acumula dos empats i dues derrotes. El FC Andorra rep aquest equip avui al Poliesportiu, a les 18.30h, en un dia en què el brasiler Kel podrà debutar, però per contra Gustavo ho haurà de veure des de la graderia, en no haver arribat el trànsfer internacional.

«No variarà molt el sistema amb Kel», va dir el tècnic Carlos Sánchez, sinó que servirà fonamentalment per «treure minuts a altres jugadors que estan tenint-ne massa». L'entrenador de l'Andorra aspira a què el seu equip tingui la punteria més ajustada en aquest partit: «El que em contraria és que en molts partits ens fan massa gols i nosaltres hem atacat molt, però la definició ens ha costat». Així mateix, el tècnic parla de la inexperiència dels seus jugadors com a un problema que s'ha de corregir ja, sense esperar més: «Portem des d'agost i ja les excuses no em serveixen».

Per tot això, Sánchez apel·la a la «lluita» dels seus futbolistes perquè «cada partit ha de ser l'últim», però també a una cosa tan difícil a vegades com «controlar el tempo del partit». «Córrer més, però amb cap», va dir. Fora de la seva pista, el Benicarló només ha perdut un partit, i es manté líder indiscutible amb 32 punts, seguit de prop, això sí, per l'altre ‘coco' de la categoria, el Carnicer Torrejón, que en suma 30.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT