PUBLICITAT

Martí anuncia un projecte de llei en cas de no arribar-se a un acord

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El cap de Govern, Toni Martí, va manifestar la voluntat d'aconseguir un acord amb els sindicats pel que fa als complements de jubilació dels funcionaris, però va deixar clar que si no hi ha entesa, el Govern presentarà un projecte de llei per modificar els complements durant el proper període de sessions. Martí va fer aquestes declaracions ahir dijous durant una entrevista al programa Ara i Aquí de RNA, on va defensar que les simulacions presentades als sindicats són «realistes».

El cap de Govern va deixar clar que la voluntat de l'Executiu és arribar a un acord amb els sindicats pel que fa als complements de jubilació, tal com ja va expressar el ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca en la roda de premsa setmanal posterior al Consell de Ministres. Tot i així, Martí va afegir que «no poden permetre que les converses s'eternitzin» i que «en cas que no s'arribi a una entesa, el Govern assumirà la seva responsabilitat i presentarà un projecte de llei per ser debatut i votat en el proper període de sessions».

D'altra banda, Toni Martí també va fer referència a l'Oficina del Joc i la reflexió que s'està duent a terme en aquest tema. I va avançar que a finals de l'estiu el Govern presentarà la llei del joc que ha de regular el sector.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT