PUBLICITAT

Kel: «No només vinc a jugar, sinó a fer feina al vestidor»

  • El brasiler podrà debutar demà contra el Benicarló al Poliesportiu
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Kel, amb Carlos Sánchez, va comparèixer ahir davant de la premsa Foto: ÀLEX LARA

El nou jugador del FC Andorra és un veterà, una mena de mite del futbol sala a Espanya. Brasiler sese equip, però no retirat, entrenava al seu país després de marxar de Talavera, on era a les ordres de l'actual tècnic del club del Principat, Carlos Sánchez. Glaydson Elieser Inocencio, conegut com Kel, ja fa una setmana que entrena amb el primer equip, i el que veu l'agrada, segons va dir ell mateix ahir en roda de premsa, però assumeix que, a la seva edat de 37 anys, pot aportar veterania i molt més: ««No només vinc a jugar, sinó a fer feina al vestidor».

Ja ho va dir també ahir el seu valedor, el tècnic Carlos Sánchez: «Hi ha vegades que un entrenador no pot arribar on sí que ho fa un company. Carlinhos, Ique i ara Kel ens aporten molt perquè són els veterans, dels que ajuden, molt ficats en el club». «Sé que he de fer una mica de pare», va assegurar Kel. «Crec que sempre es pot guanyar, i això és el que he de transmetre al vestidor», hi va afegir.

El jugador, que podrà jugar demà contra el Castell de Peníscola Benicarló al Poliesportiu (18.30h), considera que és «el millor partit per debutar», davant un conjunt que és el millor de la categoria i del qual coneix molts dels jugadors. Kel, que pot d'ala però també de tanca, creu que és en aquesta posició on pot rendir molt millor en l'actualitat. Una opinió molt semblant té el seu entrenador, Carlos Sánchez, que ja va intentar que el jugador arribés al FC Andorra durant l'estiu, tot i que en aquell moment les dues parts no van arribar a un acord econòmic. «Pot jugar d'ala, de tanca, l'any passat l'utilitzava dalt... és un jugador bastant universal», va dir el tècnic, per afegir-hi: «Per edat i experiència, és un jugador molt bo en la construcció del joc».

EL TRÀNSFER DE GUSTAVO NO ARRIBA / L'altra incorporació del FC Andorra en aquest mercat d'hivern, el també brasiler Gustavo Grilo, de 21 anys, encara no té el trànsfer internacional, amb la qual cosa des del club creuen que en cas que arribés avui, tampoc no donaria temps perquè pogués debutar demà contra el Benicarló.

Sobre aquest jugador, l'entrenador Carlos Sánchez va ser molt clar ahir: «Té 21 anys, és molt jove i no té el físic que té Kel. La seva adaptació és complicada i s'ha d'adaptar molt millor». Així mateix, Sánchez considera que el més important és que Gustavo, quan pugui jugar, «sumi». «Si no suma, malament», va cloure el tècnic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT