PUBLICITAT

El Quilòmetre Llançat es trasllada al 6 i 7 d'abril

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Grandvalira serà seu de la Copa del Món de Quilòmetre Llançat els dies 6 i 7 d'abril, i no el 16 i 17 de febrer, com estava previst. La modificació de l'eix central de la pista Antenes amb el propòsit de millorar tècnicament l'escenari de la competició i la vacant que ha deixat l'estació francesa Les Arcs en el calendari FIS d'aquesta temporada, han estat els principals motius per moure la prova en el calendari.

Segons va informar ahir Grandvalira amb un comunicat, l'equip tècnic ha considerat els avantatges que suposa la modificació de l'eix central de la pista Antenes, situada al sector de Grau Roig. D'una banda, i segons explica el director de cursa, Nadal Antor, «la pista guanya amplitud» i de l'altra, «la superfície de frenada té més longitud, i això és una mesura de seguretat amb valor afegit pels corredors». De fet, Antor afirma que la pista «és la mateixa, però l'orientació serà diferent, més en diagonal respecte l'anterior traçat».

La Federació Andorrana d'Esquí (FAE) va sol·licitar a la FIS al novembre passat l'organització dels Campionats del Món per a la temporada 2015-16. La pista Antenes i la Riberal són les dues opcions, però haurà de decidir la FIS.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT