PUBLICITAT

Set andorrans al Català Absolut Open de Terrassa

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Des d'avui i fins el diumenge 20 de gener, el CN Terrassa acull el Campionat de Catalunya Open Absolut en piscina de 50 metres. A la cita hi participaran set nedadors andorrans: Mònica Ramírez, Pablo Feo, Miquel Oliveros, Oriol Cuñat, Guillem Bringué, Clàudia Palau i Nàdia Tudó. L'objectiu hauria de ser rebaixar el major número de marques per cada nedador i prova.

Avui començarà la competició amb una jornada maratoniana. Hi haurà cinc andorrans en cursa, amb Miquel Oliveros en els 200 lliures, Oriol Cuñat als 50 papallona, i Clàudia Palau, Pablo Feo i Guillem Bringué als 100 esquena.

La jornada de demà comptarà amb Mònica Ramírez en els 400 lliures i els 50 lliures, prova aquesta última en què també hi seran Nàdia Tudó i Clàudia Palau. Així mateix, Pablo Feo disputarà els 200 esquena.

El diumenge, últim dia de competició al CN Terrassa, Mònica Ramírez i Clàudia Palau competiran als 50 esquena, prova que també farà Pablo Feo, mentre que novament Ramírez doblarà, ja que hi serà als 100 lliures, prova també per a Miquel Oliveros i Guillem Bringué. També Bringué doblarà aquest dia amb la prova dels 200 estils.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT