PUBLICITAT

El transport de mercaderies accedirà a la zona de vianants

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La comissió de treball per fer l'avinguda Carlemany per a vianants es va reunir el dimarts passat i va acordar la proposta que la via obri al trànsit tots els dies de 8 a 11 hores pels serveis de càrrega i descàrrega. També augmentarien aquestes zones dels carrers perpendiculars a l'avinguda, així com al llarg del Consell de la Terra.

Una altra iniciativa que es contempla és que els transportistes puguin disposar d'una targeta especial que els permeti gaudir d'una hora gratuïta als aparcaments de la zona. El gerent de l'Associació de Transportistes de Mercaderies i Carburants, Víctor Filloy va indicar que faran l'esforç necessari per adaptar-se a al nova metodologia, i que en principi veuen bé la proposta que s'ha fet per solucionar el tema.

Justament la presidenta l'Associació de veïns de Carlemany, Ester Santuré va reiterar la seva demana d'aturar el projecte davant la manca de debat i estudis previs que demostrin la seva viabilitat». De la seva banda, el cònsol menor d'Escaldes, Marc Calvet va indicar la voluntat del Comú de tirar-ho endavant tot i l'oposició d'alguns comerciants. Calvet va manifestar que segueixen oberts al diàleg però va descartar la seva retirada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT