PUBLICITAT

Inúu rep 150 usuaris el primer dia de la posada en funcionament

  • El centre és ben acollit per un centenar de socis i una cinquantena de turistes
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: TONY LARA

Dimarts passat, primer dia d'obertura al públic, el nou centre Inúu va vendre prop de 50 entrades i va acollir un centenar de persones més, socis del Club Caldea. El director general de Caldea-Inúu, Carles Pascuet, va explicar ahir a l'ANA que «un centenar de socis va accedir per primera vegada al nou gimnàs, mentre que una cinquantena de persones va provar les noves instal·lacions termals i de tractaments». Pascuet va valorar la xifra, «tenint en compte que la data d'obertura no es va comunicar fins una setmana abans», i va assegurar que la nevada els va beneficiar ja que el mal temps a les estacions va fer derivar clients cap a Caldea i Inúu.

Els primers comentaris que van rebre, els primers clients de l'espai termal, sobretot turistes, van valorar l'excepcionalitat de les instal·lacions, així com el temps que els assessors dediquen als usuaris per «tematitzar la seva estada». Pascuet va reiterar que «estem molt contents de la posada en marxa del nou centre, ja que el personal està molt ben preparat després de seguir un procés de formació de més de 200 hores des del passat 10 de desembre». La plantilla és d'una cinquantena de persones, 20 de les quals provenen de Caldea, i la resta són noves incorporacions. Pascuet també es va mostrar satisfet perquè «els comentaris són positius i s'han complert les expectatives que tenien els usuaris». I va insistir en els socis del Club Caldea que «a partir d'ara podran utilitzar el nou gimnàs ja que érem conscients que era un equipament que calia millorar».

Pascuet també va afegir que l'abonament del gimnàs s'incrementarà de mitjana un 10% a partir de l'1 de febrer. La resta de clients del primer dia d'obertura van ser sobretot «turistes habituats als centres termals i coneixedors de la marca mare, Caldea». Pascuet va dir que «el nombre de clients del primer dia és positiu tenint en compte que la data d'obertura no s'havia comunicat fins la setmana passada».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT