PUBLICITAT

Una caiguda no impedeix Despres mantenir-se líder

  • El resident pateix físicament «més en aquesta etapa de 190 quilòmetres que en la d'abans d'ahir de 800»
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: AFP PHOTO/FRANCK FIFE

Que Cyril Despres té en les seves mans guanyar el Dakar, el seu cinquè títol, és cert però amb matisos, perquè ahir es va demostrar que cada dia és una sorpresa. L'etapa de 221 quilòmetres entre La Rioja i Fambalá, acurtada a 190km, va acabar entre l'aigua i molts pilots amb dificultats, fins i tot el resident, que va ser tercer al final del dia però patint una caiguda en l'aigua i el fang i havent de caminar a estones amb la moto a les mans. Amb tot, segueix líder, amb el seu motxiller Ruben Faria a 13min 16s.

Ahir la jornada va ser per un altre nou nom, Kurt Caselli, que va pescar la seva victòria d'etapa per davant de Paulo Gonçalves, mentre que Despres, tercer, va preferir patir el que tocava, que no va ser poc, i aguantar el seu motor, que en tot cas encara havia d'avaluar els possibles problemes després de l'aigua que hi va haver ahir.

«He patit més en aquesta etapa de 190 quilòmetres que en la d'abans d'ahir de 800. No sé el resultat de la caiguda, però estic content d'estar aquí sense excessiu mal», va dir ahir el pilot de KTM. Avui, 12a etapa Fambalá-Copiapó, de 715km, 319 d'especial.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT