PUBLICITAT

El mal temps deixa Oliveras sense la 2a mànega de la Copa d'Europa

  • A Sestriere, Roger Vidosa acaba 26è a l'eslàlom FIS on Nil Ruiz no acaba
EL PERIÒDIC
HINTERSTODER / SESTRIERE

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

No té descans la temporada d'esquí alpí per als esportistes de la Federació Andorrana (FAE). Ahir hi va haver proves de velocitat i tècnica. Primer, Marc Oliveras va disputar ahir el descens de la Copa d'Europa d'Hinterstoder, a Àustria, mentre que a Sestriere hi van córrer en eslàlom Roger Vidosa, 26è i Nil Ruiz, fora de cursa. A Hinterstoder, per culpa de la boira i la neu, la segona mànega va ser suspesa quan encara faltaven alguns esquiadors per competir, entre ells l'andorrà. Així, la cursa es va donar per finalitzada.

Oliveras va acabar en la posició 72 en la primera mànega, amb un temps de 1 min 00,77s, a 3,16s del més ràpid, Markus Duerager (Àustria). L'andorrà va esquiat bé, segons els tècnics, però es va veure perjudicat per les condicions del temps, que ja eren complicades en el moment de la cursa a la primera mànega amb una mica de boira.

Després, en la segona mànega, l'organització va cancel·lar la prova quan ja havien competit una trentena de participants (31 exactament), quedant tota la resta sense puntuació. Tot i ser Copa d'Europa, en ser la disciplina de descens no funciona igual que en la resta de disciplines que es classifiquen per a la segona mànega només els 60 primers. En aquest cas, tot els esquiadors entraven en la segona mànega perquè en aquesta prova estaven establertes dues baixades, i no com és habitual en descens, que es fa una per la dificultat de la disciplina.

Vidosa, 26è a l'eslàlom de Sestriere / A Setriere (Itàlia), Roger Vidosa va finalitzar en la 26a posició en l'eslàlom FIS previst per ahir. L'andorrà va acabar amb 52,86 punts FIS. El crono de Vidosa va quedar aturat en els 1min 50,72s, quan el millor havia sigut els 1min 45,00s quadrats que va aconseguir l'italià Alex Zingerle.

La primera mànega de l'andorrà havia estat força discreta, amb un allunyat 57,91s, mentre que en la segona va millorar fins els 52,81s. Per la seva part, Nil Ruiz ahir no va poder finalitzar la primera mànega d'aquesta cursa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT