PUBLICITAT

Dos detinguts per traficar amb cocaïna a l'Alt Urgell i Andorra

  • Un d'ells es desplaçava amb autocar fins a Reus per adquirir substàncies
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Foto: MOSSOS D'ESCUADRA

Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres passat a la Seu d'Urgell, Freddy Manuel OL, de 41 anys i veí de Reus, i Ricardo Wagner AG, de 32 anys i veí de la Seu d'Urgell, els dos de nacionalitat dominicana, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Les detencions van ser el resultat d'una investigació oberta a finals d'any quan els Mossos van tenir coneixement que una persona d'origen sud-americà es podia dedicar a distribuir cocaïna a consumidors de la comarca de l'Alt Urgell i Andorra.

Els Mossos van explicar en un comunicat que durant la investigació es va constatar que una persona es desplaçava periòdicament amb autocar fins a Reus per tal d'adquirir substàncies estupefaents. Després d'una vigilància, el passat divendres es va detenir a l'estació d'autobusos de la Seu d'Urgell, Freddy Manuel OL, quan acabava d'arribar d'un d'aquests viatges. En el moment de la detenció se li van intervenir tretze embolcalls de cocaïna, que tenien un pes total de 113 grams, i dos telèfons mòbils. Posteriorment els agents van realitzar una entrada al domicili del segon implicat, Ricardo Wagner AG, situat al carrer la Palma del mateix municipi.

En el moment que els agents entraven al pis, Ricardo Wagner AG va llençar pel celobert de l'edifici una bàscula de precisió, 1.080 euros en bitllets fraccionats i un mitjó a l'interior del qual hi havia 6 grams de cocaïna. A més, en diferents llocs del pis es van trobar set telèfons mòbils, un ordinador portàtil, substàncies adulterants i tot tipus d'estris relacionats amb la preparació de les dosis per vendre la cocaïna al detall.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT