PUBLICITAT

Més de 700 alumnes tornen a casa abans d'hora

  • Les fortes nevades van obligar a tancar dues escoles
EL PERIÒDIC
SORT

Periodic
Nens de la línia de transport escolar Sort-Llessui anant a l'escola, ahir Foto: EL PERIÒDIC

Un total de 333 alumnes es van quedar sense classe aquest dimarts a les comarques del Pirineu afectades per les fortes nevades. La neu va obligar a anul·lar un total de 22 rutes de transport escolar. A més, un total de 717 alumnes van tornar a casa abans d'hora i els autobusos van començar a recollir els escolars al migdia. Aquest va ser el cas de 440 alumnes de l'Alt Urgell –els de totes les rutes de la Seu d'Urgell–, 223 alumnes del Pallars Sobirà afectats a dues rutes, i 54 alumnes més de 4 rutes de l'Alta Ribagorça. A les rutes del Sobirà, els autobusos escolars van sortir a la carretera amb una llevaneu davant.

La neu també va obligar a tancar dues escoles rurals, una a Tírvia i una altra a Planoles, afectant 45 alumnes, segons informa l'Agència Catalana de Notícies (ACN). Així, en total, van ser 1.095 alumnes els que es van veure afectats d'una manera o altra per les intenses nevades a les comarques del Pirineu de Lleida.

Controls a les carreteres / Els Mossos d'Esquadra van habilitar diferents punts de control a les carreteres, ja que en molts casos era obligatori l'ús de cadenes. Sobretot a la C-13, a l'alçada de Rialp i a la N-260 de Sort cap al Port del Cantó. La policia catalana va aturar els cotxes que no anaven degudament equipats, ja que l'ús de cadenes era necessari per circular en direcció nord.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT