PUBLICITAT

Gutiérrez corre amb un dit trencat i queda fora a Flachau

  • Compleix la 6a cita de la Copa del Món, de les quals 3 dins de les 40 millors
EL PERIÒDIC
FLACHAU

Periodic
Gutiérrez, durant la Copa del Món del 4 de gener, a Zagreb Foto: ALEXIS BOICHARD / AGENCE ZOOM

Mireia Gutiérrez no va poder completar ahir la primera mànega de la Copa del Món d'eslàlom disputada a l'estació austríaca de Flachau. L'andorrana va enforquillar en la quarta porta i va quedar fora de cursa. Gutiérrez va competir amb una protecció a la mà, després que durant l'entrenament del diumenge es trenqués un dit.

L'andorrana va sortir amb el dorsal 64 i va intentar atacar les primeres portes, però en la quarta va enforquillar i va quedar eliminada. «Quan enforquilles saps que forma part del joc. És una cosa que pot passar», va dir el director tècnic de la FAE, Carles Visa, que va valorar el treball de l'esquiadora: «De les sis Copes del Món que ha disputat, ha quedat entre les 40 primeres en tres d'elles, i això és de valorar. L'objectiu era els 30 però estem molt a prop i hem de continuar treballant-hi perquè l'esforç que està fent és molt gran».

Vidosa, 27è i Ruiz 51è a Sestriere / L'estació italiana de Sestriere va acollir ahir un gegant FIS amb presència dels andorrans Roger Vidosa i Nil Ruiz. El primer va acabar 27è, mentre que el segon va ser 51è. El millor temps va correspondre a l'italià Jacopo Di Ronco, amb 2min 08,79s, mentre que Vidosa va sumar 2min 13,49s i Ruiz 2min 17,04s.

En la primera mànega, Vidosa va marcar 1min 06,19s i en la segona 1min 07,30s. El massanenc va sumar 46,38 punts FIS. Per la seva part, Ruiz va fer 70,91 punts FIS, després de sumar els dos temps de 1min 07,58s i 1min 09,46s. Demà es disputa un eslàlom a la mateixa estació.

OLIVERAS, AVUI A LA COPA D'EUROPA / Marc Oliveras va disputar ahir el segon entrenament de la Copa d'Europa de descens, a l'estació austríaca d'Hinterstoder. Oliveras, amb el dorsal 67, va acabar 60è amb un crono de 1min 00,14s, sent el millor temps els 57,37s de l'austríac Johannes Kroell. El temps d'Oliveras millora el del dia anterior, dilluns, quan va fer 1min 00,53s en la 67a plaça. Avui es disputa la prova oficial de la Copa d'Europa de descens.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT