PUBLICITAT

Un viatge sense cel entremig

  • La dona detinguda com a presumpta autora d'haver matat al seu marit diumenge passat va ser traslladada ahir al voltant de les 16:00 hores al centre penitenciari de la Comella
PEPA GALLEGO
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El trasllat El cotxe en què anava la presumpta parricida, ahir. Foto: TONY LARA

Pràcticament sense veure el cel, no pels núvols d'ahir sinó per impediment físic. Del sostre de l'hospital al del centre penitenciari de la Comella. La dona que diumenge passat presumptament va matar el seu marit al domicili de l'avinguda Fiter i Rossell d'Escaldes i que després va intentar treure's la vida amb una ingesta d'ansiolítics va ser traslladada ahir en un vehicle policial del centre hospitalari al penitenciari.

Abans de les quatre de la tarda un cotxe policial entrava en un dels garatges de l'hospital, i minuts després sortia amb la presumpta parricida a dins amb una mirada perduda i un rostre afectat visiblement.

Han estat quatre dies intensos en què la Policia Criminal no ha parat de treballar per tenir un aclariment de fet amb totes les proves pertinents i on la presumpta parricida ha ocupat una de les habitacions de l'hospital amb vigilància policial. La detinguda va ser ingressada diumenge passat a la nit amb un estat d'inconsciència per l'ingesta dels medicaments. Tot i no haver prestat declaracions encara, per les investigacions policials i els testimonis familiars, va ser detinguda el mateix dilluns. Dimarts, passades les 48 hores de la detenció, va ser posada a disposició judicial, sempre sota custòdia policial. Dimecres es va decretar secret de sumari i ahir, amb l'alta mèdica va ser traslladada a la Comella.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT