PUBLICITAT

La nevada obliga als centres de segona ensenyança, batxillerat i FP a fer jornada intensiva

  • El Govern ha informat també que l'esquí escolar d'aquest dimecres també ha quedat anul·lat i des de Mobilitat demanen 'paciència' i 'prudència' a les carreteres.
15012013_nevada cadenes clipol 2
El transport escolar també ha quedat afectat per la intensa nevada i s'ha avançat el retorn dels alumnes de segona ensenyança, batxillerat i formació professional. Foto: ANA/ A.R.
La intensa nevada d'aquest dimarts ha obligat als centres de segona ensenyança, batxillerat i formació professional a modificar el seu horari de sortida i faran jornada intensiva fins al migdia. El Govern ha informat també que l'esquí escolar d'aquest dimecres també ha quedat anul·lat i des de Mobilitat demanen 'paciència' i 'prudència' a les carreteres.
El Govern d'Andorra ha informat a través d'un comunicat que amb motiu de l'alerta vermella que es manté a partir d'Escaldes es modifica l'horari d'alguns dels centres escolars del Principat. Les escoles andorranes de segona ensenyança a Encamp, Ordino, Santa Coloma i el Roc acabaran les classes a les 14 hores; l'escola andorrana de batxillerat ho farà a les 15 hores i el Lycée Comte de Foix tancarà a les 12.30 hores. Per la seva part, segons indica el Servei de Transport Escolar, els alumnes de l'Institut Espanyol d'Andorra tornaran a casa a partir de les 14.25 hores i els de segona ensenyança del Col·legi Janer ho faran a les 14.15 hores. Per últim, els de segona ensenyança i batxillerat del Sant Ermengol i els de segona ensenyança del Col·legi Sagrada Família ho faran a les 14.30 hores. En canvi, els centres de maternal i primera ensenyança mantenen l'horari habitual.

Des del Grup Montmantell han indicat que durant el matí d'aquest dimarts no ha estat necessari cancel·lar cap ruta però han reconegut que s'han acumulat retards de fins a 45 minuts i ha calgut destinar més efectius per poder cobrir tots els itineraris.

Per últim, el Govern també ha comunicat que s'ha anul·lat l'esquí escolar d'aquest dimecres 16 de gener, davant les adverses condicions meteorològiques i l'elevat risc d'allaus.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT