La Copa va començar el diumenge per als ?Segones'

ESCALDES-ENGORDANY

Mentre els equips de la Primera Divisió Nacional tenien partit de Lliga a Segona hi havia jornada de descans per a la competició domèstica i alguns, els vuit últims classificats, van obrir la Copa Constitució 2013 amb els 32ens de final, en eliminatòria a partit únic.

El Ranger's va ser el que menys problemes va tenir per classificar-se en derrotar per un contundent 9-0 la Penya Encarnada i el pròxim diumenge s'enfrontarà en els setzens contra el Lusitans B (Alàs, 18.00 hores).

L'Encamp B va imposar-se al Principat B per 5-4 i per tant serà el rival de Casa Benfica (Alàs, 15.00 hores).

El FS La Massana va protagonitzar la sorpresa en guanyar per penalts contra l'Extremenya. El partit, amb pròrroga inclosa, va finalitzar 3-3 i en la loteria dels penals el club massanenc va guanyar 3-1 i per tant serà el rival de 16ens de la UE Santa Coloma B (Aixovall, 20.00 hores).

L'últim en perllongar la seva presència en la Copa va ser l'Atlètic d'Escaldes, que va vèncer 3-2 el Pidasa Santa Coloma B i serà el rival de l'Ordino (Aixovall, 14.00 hores). Els rivals que entren en acció en al segona ronda són els quatre primers de segona i en els vuitens ja apareixeran els quatre últims de Priemra: Principat, Encamp, Engordany i Inter d'Escaldes. En els quarts entraran en acció els quatre favorits al títol i aquesta i les semifinals seran rondes amb anada i tornada.