PUBLICITAT

Despres guanya i en la general només té davant el seu motxiller

EL PERIÒDIC
CÒRDOVA

L'etapa maratoniana del Dakar 2013 ha donat un tomb radical en l'apartat de motos i el gran beneficiat ha estat Cyril Despres. Al pilot d'Arinsal no li va fallar el motor prestat pel polac Marek Dabrowski,es va adjudicar la victòria d'etapa –de 593 quilòmetres cronometrats entre Tucumán i Còrdova– i malgrat la sanció de quinze minuts ha recuperat tot el crèdit com a favorit per reeditar el títol. Ara només el seu motxiller, Ruben Faria, el supera en la general.

Despres va marcar el millor crono en una jornada negre per al que ocupava el primer lloc de la general, el francès David Casteu. Li va passar de tot. Primer va ser víctima dels problemes mecànics, després va patir una caiguda causada per una vaca i com a conseqüència d'això va patir un traumatisme en l'espatlla dreta i per rematar el dia es va quedar tirat a trente quilòmetres de la meta. Al tancament de l'edició ni ell ni Olivier Pain, que també estava en posicions de podi lluitant pel triomf, encara havien arribat a meta i per tant queden ja molt lluny dels primers.

A falta de cinc etapes pel final de l'edició del 2013 Faria comanda la classificació amb 5min 23s de marge respecte de Despres i 9min 3s de ‘Chaleco' López, l'únic rival seriós que encara té opcions d'impedir el cinquè títol del pilot d'Arinsal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT