PUBLICITAT

El River gestiona un autobús d'aficionats per a la final de Copa

  • Es treballa per tancar un preu entre 50 i 60 ? que inclou viatge a Burgos i entrada al pavelló
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Joan Peñarroya anima els seus jugadors durant un partit Foto: TONY LARA

Resten encara dues jornades per haver de lluitar a Burgos per la Copa Príncep Adecco Or, però el BC River Andorra treballa als despatxos per poder comptar amb suport d'aficionats a la ciutat espanyola. La idea de l'entitat que presideix Gorka Aixàs era que el partit es disputés dissabte 2 de febrer, però finalment ha manat el criteri de la televisió, que emetrà en directe el matx contra el Ford Burgos, per Teledeporte. Així, el duel serà el dia 1, divendres, el que impedirà que molts dels aficionats que tenien pensat assistir-hi, ho puguin fer. Amb tot, el River treballa en la gestió d'un autobús ple, en principi, i un preu d'entre 50 i 60 euros per persona, amb viatge i entrada a la final inclosa.

Des del River assumeixen la decisió de la Federació Espanyola de Bàsquet, que és més bé de Teledeporte, d'haver de jugar-se divendres –l'hora prevista és 20.00 o 20.15, també per decidir per la televisió, segons la programació del dia–, però lamenten que aquest dia restarà aficionats andorrans a la pista del Burgos. «Si hagués sigut dissabte, haguéssim portat molta més gent», va assegurar ahir el director general del club, Francesc Solana. D'aquesta manera, la previsió inicial és un autobús, això és mig centenar de persones, tot i que el River esperarà a saber la resposta dels aficionats, per si fos necessari gestionar un desplaçament per a més gent.

PER LA TELE, TAMBÉ EL BARÇA I EL BURGOS / El River va fer oficial ahir que, a més del partit de la final de Copa a Burgos, Teledeporte retransmetrà també els dues de la lliga regular del 5 d'abril al Poliesportiu, quan el River rebrà el Barça B a les 21.30h, i el del dia 19 d'abril, última jornada, a la pista del Burgos, a les 21.00h.

A LUGO, DISSABTE VINENT A LES 19.15H / La pròxima jornada de lliga, el River es desplaça a Lugo per jugar contra el Breogán, en un partit que es disputarà dissabte a les 19.15 hores.

PEÑARROYA LLOA EL BURGOS / El tècnic Joan Peñarroya va analitzar ahir la passada jornada lloant el seu equip en matèria defensiva –«el treball defensiu, tàctic i individual que van fer els jugadors va provocar que l'Osca perdés 24 pilotes», va dir–, però va tenir paraules dedicades al líder de la LEB Or, el Ford Burgos, tot assumint que els castellans tenen «molts números per ser els primers de la competició». Així mateix, Peñarroya va parlar de l'escletxa de victòries –tres– oberta entre els burgalesos i el River respecte a la resta d'equips: «Si el River no estigués en la competició, el Burgos estaria celebrant mig ascens directe. Dubto molt que ningú no agafi el Burgos». Així mateix, va dir del seu equip que estan a la competició «emprenyant una miqueta», i va destacar que el River lluitarà «fins el final», tot i que de seguida el discurs va acabar en el clàssic anar partit a partit: «Ara nosaltres hem de pensar en Lugo».

MARC BLANCH ENTRENA AMB NORMALITAT / De lesionats, el part mèdic compta amb Marc Blanch amb un cop a un peu, que va patir contra l'Osca, però el català entrena sense problemes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT