PUBLICITAT

Naturlandia confia en la neu per oferir l'esquí de fons

  • L'estació reitera la seva aposta per poder arribar a tenir neu artificial
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Un grup d'escolars pujats al tobotronc de Narturlandia Foto: TONY LARA

Si les previsions de nevades per als propers dies es compleixen, Naturlàndia podrà tornar a oferir l'activitat de l'esquí de fons. Les darreres nevades han servit perquè comenci a haver-hi gruixos de neu a la part alta del parc, però encara són insuficients per dur a terme activitats com ara les sortides en moto de neu o el mateix esquí de fons.

El cap d'activitats de Naturlàndia, Hugo Martínez, va explicar que de moment fan un balanç positiu de la temporada, malgrat la poca neu que està caient.

A part de les clàssiques activitats com ara el tobotronc, que segueix sent «la reina», tal i com la defineix Martínez, altres activitats complementàries com ara les sortides amb quads també estan sent força sol·licitades, sobretot pel client rus. «També tenim visitants francesos i espanyols, però és un client que ara està patint una mica més la crisi i el que està apostant i el que té ara els diners és el client rus».

L'activitat d'esquí de fons podria reobrir si es confirmen les previsions meteorològiques, però per no dependre tant del temps, al parc ja s'han iniciat les obres per fer una prova amb un canó de neu que permeti assortir de bons gruixos la zona d'ensenyament d'esquí de fons, al prat de Conangle.

La seva aposta es poder arribar a tenir neu artificial per garantir l'obertura d'una part de l'esquí de fons, concretament la part de l'ensenyament.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT