Les taules entre els dos primers mantenen el Lusitans líder

• Els dos equips colomencs no fallen i la lluita pel títol guanya en emoció com també la del descens
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Alejandro (Pidasa) controla una pilota d'esquenes contra l'Engordany Foto: TONY LARA

Els dos primers classificats de Primera van empatar 1-1 ahir en el duel que tenia el lideratge en joc i aquestes taules fan que el Lusitans mantingui la primera posició. La lluita pel títol s'estreny, ja que Pidasa i UE van guanyar i la distància entre els quatre es redueix a tres punts. El mateix ha passat en la lluita pel descens, en la qual el gran beneficiat ha estat el cuer Burger King, l'únic que ha puntuat.

Tot es va complicar per al Lusitans quan Fabio va culminar una contra al minut 4. No va ser fins al 70 quan Luis va treure un còrner Rafa Brito va ser placat al primer pal. Atabu va establir l'empat en un duel igualat i amb ocasions a les dues porteries.

Els dos equips colomencs no van fallar, malgrat tenir més dificultats de les previstes per sumar els tres punts. El Pidasa va vèncer 2-1 l'Engordany en un partit que no va poder sentenciar fins el tram final. Alejandro l'autor dels dos gols dels de Lluís Blanco, va marcar l'1-0 al minut 55 després d'una primera part sense gols i el segon al 70, tots just després que el rival es quedes amb un menys per l'expulsió de Joao Carlos Veloso. Tot i així, amb deu, l'-engordany va fer el 2-1 al minut 77, obra de Paulo Miguel Viegas, que va mantenir la incertesa fins el final.

La UE es va imposar a l'Encamp també en un partit difícil que es va resoldre en la segona part amb els gols de Boris al minut 51 i de Gabi Riera ja en temps de descompte.

AIRE PER AL CUER / Per últim el Burger King Inter d'Escaldes va rebre una important bombona d'oxígen amb la victòria per 2-0 contra el Principat. El cuer se situa a dos punts del penúltim Engordany i a tres del seu darrer rival gràcies als gols d'Albert Rodríguez (minut 9) i Ramírez (70') i la lluita per no baixar guanya en emoció a dues jornades per l'acabament de la fase regular.