L'Ascó, massa líder per a l'Andorra (4-1)

ASCÓ

El líder Ascó no va donar treva a l'Andorra i el va derrotar ahir per un clar 4-1. El tècnic, Justo Ruiz, no va dubtar a reconèixer que es tracta d'un equip «molt superior a la resta» i preveu que assolirà l'ascens «amb diverses jornades d'antel·lació». «Fins i tot a Tercera Divisió podria sobreviure», va sentenciar. Els locals es van avançar al quart d'hora amb una passada de la mort que va tallar Xavi Gil i que amb Ferran descol·locat va permetre el davanter Gerard Roca marcar a plaer. En el descompte va arribar el segon, a la sortida d'un còrner que la defensa tricolor, tova, no va saber rebutjar i en la represa, en només deu minuts, l'Ascó va sentenciar amb dos gols més. Somoza va fer el de l'honor al 86.