El FC Andorra s'enfonsa quan tenia el partit guanyat

• L'equip de Sánchez guanyava 2-4 i acaba encaixant cinc gols per perdre 7-4 a la pista de l'UPV Maristes
VALÈNCIA

El FC Andorra va deixar escapar tres punts de manera absurda a la pista de l'UPV Maristes de València. L'equip de Carlos Sánchez va desaparèixer del mapa quan dominava per 2-4 al quart d'hora de joc i amb un parcial de 5-0 en els últims 25 minuts va acabar derrotar per 7-4. De poder donar un salt en la classificació i situar-se tercer s'ha passat a la setena plaça d'una part alta ben atapeïda en la qual el tercer només té dos punts més que els tricolors.

Els dos equips van mostrar d'inici un estil de joc vistós i amb la porteria contrària com a principal objectiu. Pintava a tarda de festival de gols i en els primers cinc minuts ja es van veure quatre: el 0-1 de Carlinhos, l'1-1 obra de Diego pocs segons després, el 2-1 de Juanjo al minut 4 i un després Hicham va empatar.

Els dos tècnics van optar per posar ordre a les seves defenses després d'un començament amb tantes revolucions i ocasions de gol i el joc ofensiu va caure en picat. L'Andorra, més endreçat i determinant, va treure profit d'aquesta variant per marcar el tercer gol al minut 10 mitjançant Xuxa i el quart, aconseguit per Ique al 14. Però l'UPV, que estava tocat, no va rendir-se i abans del descans ja havia neutralitzat el desavantatge amb dos gols de Rafa Ara al minut 16 i a 20 segons del final de la primera part.

La segona part va ser un cúmul de despropòsits per als de Carlos Sánchez, que van ser incapaços de marcar ni un sol gol més. Perdo va marcar el 5-4 al minut 28, l'Andorra no aconseguia empatar, va prendre riscos i en els últims minuts, amb l'equip volcat a l'atac, van sentenciar Hèctor (37') i Civera (38').