El jove Aguareles guanya al SFR Tour de Val Thorens

• L'andorrà es va imposar en la categoria Kids després d'una primera ronda amb la millor puntuació
ESCALDES-ENGORDANY

Carlos Aguareles, al centre a l'esgraó més alt del podi a Val Thorens Foto: EL PERIÒDIC

El jove Carlos Aguareles (14 anys) va guanyar dissabte el SFR Tour de Val Thorens de freeski (Copa de França) en la categoria Kids. L'andorrà va fer la seva millor puntuació en la primera ronda, i tot i que va intentar millorar en la segona, va ser suficient per vèncer el segon classificat, el francès Theo Collomb-Patton.

A més de la bona actuació d'Aguareles a Val Thorens, el cap de setmana va estar ple d'activitat en esquí alpí. Divendres, Mireia Gutiérrez va assolir la 36a posició a la segona cita amb l'eslàlom de la Copa d'Europa a l'estació suïssa de Melchsee Frutt, mentre que dissabte Marc Oliveras, també en Copa d'Europa, però en aquest cas de descens, va acabar 68è a l'estació suïssa de Wengen. Així mateix, a Les 2 Alpes, l'equip de joves de la FAE va disputar dissabte i diumenge dues jornades d'eslàlom dels Nacionals Júniors de França. Dissabte, Xavi Salvadores va ser 31è i Matias Vargas 38è, mentre que ahir Joan Verdú (9è) i Josh Alayrach (27è) van rebaixar punts FIS en la disciplina d'eslàlom.

Per últim, a Puy Saint Vincent, Alvit Babi va acabar dissabte 91a posició de la prova d'snowboardercross, puntuable per a la Copa d'Europa i amb més de 100 participants.