PUBLICITAT

La infraestructura far d'Andorra arrodoneix l'oferta termolúdica

  • Les tres plantes de serveis del nou espai de 12.000 m2 s'obren al paisatge
GLÒRIA GURDÓ
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'espai aquàtic a imatge del castell de cotó fluix Pamukkale al centre Inúu, dissenyat per Jean-Michel Ruols Foto: TONY LARA

Una curta visita a les instal·lacions del gran germà petit de Caldea és suficient per adonar-se que l'oferta que s'hi proposarà a partir de dimarts que ve, és diferent i innovadora no només a Andorra, sinó també a banda i banda del Pirineu. La vocació del centre és oferir experiències úniques i a mida de cada usuari, en funció de les seves preferències i del temps que pugui destinar-hi.El recorregut per les instal·lacions comença per un petit qüestionari a la recepció del centre que proposa al client cinc temàtiques: Sensorial per gaudir dels sentits i les sensacions tant a nivell físic com emocional, amb una sèrie de massatges, desbloqueig energètic, exfoliacions, aplicacions de pedres i pindes, entre d'altres; Aqua per aprofitar les propietats de l'aigua, bombolles, jets, contrastos, massatges sota i dins l'aigua i exercicis de respiració; Cos i ment per exercitar el cos utilitzant el gimnàs amb entrenaments personalitzats, adaptats al temps d'estada i tipologia, ioga, meditació i exercicis de respiració; Bellesa amb hidratacions, massatges, exfoliacions, mascaretes, embolcalls, tractaments facials i corporals específics; i finalment, Nutrició.

Aquesta última temàtica requereix una més gran atenció per establir el perfil de cada usuari i poder planificar l'alimentació més adequada. La temàtica també inclou una part de pedagogia per aprendre a combinar els aliments i per fer una compra saludable.

Els espais / Els serveis i tractaments que acompanyen totes aquestes temàtiques es desenvolupen a la planta de tractaments, situada sota la planta d'entrada a Inúu i de la recepció. Es tracta d'un espai de 2.180 metres quadrats amb 16 cabines, un private wellness, espai exclusiu per gaudir-ne en parella, en família, o en grup, i diferents espais de relaxació, dels quals un mira cap a la línia d'horitzó que dibuixa la muntanya.

De fet tot Inúu mira a l'exterior a l'hora que preserva de les mirades indiscretes un espai preciós, amb el color, no com a fons d'escenari, sinó com a protagonista. El color banya les parets i tenyeix l'aigua, sobretot al vespre, quan l'espai guanya tot el seu significat oníric. Sobre del gran trèvol que formen les 16 cabines de tractament agrupades en quatre fulles, flueix silenciosa, l'aigua de les piscines superposades. Són 2.580 metres quadrats de serenor que trenca, de tant en tant, el ritme alegre dels sortidors i dels hidromassatges. A una banda de les piscines inspirades del castell de cotó fluix, Pamukkale (Turquía), s'obre un passadís fins a una petita estança aquàtica oberta a l'exterior però protegida per una gran vidriera. A l'altra banda, en canvi, la zona aquàtica es perllonga a cel obert amb dues piscines més, envoltades d'una gran terrassa que convergeix a l'hora amb el bany i amb els servei de bar i restauració, que també presenten un concepte diferent de la proposta de Caldea.

Abans de poder accedir al bany, el client passa pels vestidors, senzills, pulcres, sense notes altisonants, d'una elegància exemplar; les dones a un costat, els homes a un altre, però tots dos sexes comparteixen el hamman, la sauna o la cabina de sal. Entremig de la planta de tractaments i la planta de banys oberta al paisatge d'Escaldes-Engordany i al perfil de la carena de muntanyes, s'ofereixen al client 1.250 metres quadrats de gimnàs amb tots els aparells imaginables per posar-se en forma i cultivar allò de ment sana en cos sa. Tornant a la planta zero d'Inúu situada al primer pis de Caldea, per les fantàstiques escales de cargol, o directament des del pàrquing per un nou ascensor que també comunica amb la recepció general del termolúdic; el restaurant ofereix una carta elaborada amb la nutricionista del centre que canviarà a cada estació i un servei de cuina sense interrupcions de dos quarts d'una del migdia a dos quarts de nou del vespre.

El restaurant oferirà un menú únic de 19 euros o bé un plat únic a 13 euros. Al producte sa i biològic que serà la base dels plats dissenyats per interactuar en programes d'aprimament, posada en forma o bellesa, l'ambient Inúu és més cosi que mai amb un tracte acurat fins al detall, també oferirà tisanes naturals als banyistes en passar d'una zona de tractaments a una altra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT