Jordan, 25è a la Copa del Món de Copper Mountain

COLORADO

El públic a les classificacions de Copper Mountain on era Jordan Foto: FAE

Scotty Jordan no va poder exposar tot el seu potencial a les qualificacions de la Copa del Món d'slopestyle disputades a Copper Mountain (Colorado, EUA). L'andorrà no va poder acabar entre els dotze primers per accedir a les finals i es va haver de conformar amb la 25a posició de la quarta màneg en què competia.

Jordan va sumar 53 punts en la primera ronda, que va ser la vàlida per a la puntuació final i en la segona 45 per acabar 76è sobre 130 participants. Segons el tècnic Guy Diaz, «no ha planxat en cap de les dues rondes. Ha estat una llàstima perquè en els entrenaments sí ho ha fet bé».

En una altra Copa del Món, la de biatló, Laura Soulié va obtenir una discreta 77a posició en la prova esprint de 7,5 quilòmetres en la cinquena cita disputada a Ruhpolding (Alemanya) tot i que va arribar a ser la 56a.

Per acabar, en esquí alpí Carmina Pallàs i Sara Raméntol van ser desqualificades en l'eslàlom FIS de Chatel i en surf de neu Albit Babi va aconseguir el 75è lloc de 110 en un boardercross FIS disputat a Puy Saint Vincent.