PUBLICITAT

Pas enrere de Despres per problemes amb les marxes

  • El d'Arinsal arriba a 13 minuts del primer i cau al cinquè lloc de la general
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Despres examina resignat la seva KTM després de la setena etapa, ahir Foto: DAKAR.COM

Cyril Despres va donar ahir un pas enrere en la setena etapa del ral·li Dakar 2013, amb 218 quilòmetres d'especial entre les localitats xilenes de Calama i Salta. El pilot d'Arinsal, defensor del títol, està veient com malgrat l'absència aquest del seu gran rival Marc Coma no ho tindrà fàcil per adjucicar-se el seu cinquè entorxat en la categoria de motos.

Ahir va tenir seriosos problemes amb la caixa de canvis i va disputar tota l'etapa sense poder posar la cinquena marxa. Aquest inconvenient va fer que el pilot de KTM arribés a la meta en la 34a posició i a 13 minuts del guanyador. Tots els seus rivals pel títol li van treure temps i Despres ha caigut de la segona posició a poc més de 2 minuts del líder a la cinquena i a 14.

La setena etapa del Dakar va viure un dia de condol per la mort del pilot francès Thomas Bourgin (25 anys), que va xocar frontalment amb un cotxe que circulava en sentit oposat i durant l'enllaç previ a l'especial. El protagonista esportiu va ser el pilot d'Estats Units Kurt Caselli, un expert tot terreny que estrena el seu palmarès en el ral·li més prestigiós del Món. Olivier Pain, que es manté líder en la general, va ser tercer i treu més de sis minuts a Chaleco López i David Casteu.

En cotxes el resident Bernard Errandonea va tornar a estar excel·lent i va obtenir la 16a posició a 11min 41 del guanyador de l'etapa, el totpoderós Stéphane Peterhansel. Errandonea ha donat un salt important en la general i ara és setè a més de dues hores del líder Peterhansel.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT