PUBLICITAT

Nova edició de l'Escola de Pares i Mares

  • L'educació i la convivència, objectius de les trobades
EL PERIÒDIC
ORDINO

L'Escola de Mares i Pares de les Valls del Nord inicia les seves sessions el proper dimarts 15 de gener amb la voluntat de guiar els pares en l'educació i convivència amb els fills i d'afavorir que els assistents intercanviïn experiències. Tal com van explicar les conselleres de Social de la Massana i Ordino, Maria Pilar Gabriel i Lucia Muñoz, l'èxit de les anteriors edicions anima a mantenir el projecte, i esperen que en aquesta edició se superin els divuit participants que es van reunir l'any passat.

L'Escola de Mares i Pares de les Valls del Nord arriba, aquest 2013, amb cinc mòduls destinats a orientar els pares en l'educació amb els seus fills.

El primer mòdul se centrarà en la promoció d'una bona convivència familiar, aprofundint en qüestions de conducta, normes i límits que cal posar als fills, i com tots els altres mòduls estarà compost per dues sessions, una a Ordino i l'altra a la Massana. El segon mòdul tractarà sobre com aconseguir una comunicació fluida i pròxima amb els fills. En el tercer mòdul les psicòlogues plantejaran la qüestió de l'autocontrol que han de tenir els pares per no desbordar-se per les situacions i saber gestionar les emocions, informa l'ANA.

En el quart mòdul es tractarà el pilar de la personalitat que cal consolidar durant la infància, i en el cinquè mòdul s'orientarà els pares perquè puguin prevenir el consum de l'alcohol i les drogues entre els menors. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT