PUBLICITAT

Fluix paper de Gutiérrez i Oliveras en Copa d'Europa

  • La primera espasa femenina de la FAE no acaba la primera mànega i el representant masculí és 72è
  • El nou fitxatge no tenia equip i és un universal de 37 anys amb una àmplia experiència a Espanya
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Vargas, Barios i Alayrach en un dels podis per edat a les Houches Foto: FAE

Els ulls de la Federació Andorrana d'Esquí estaven posats ahir en les Copes d'Europa que havien de disputar Mireia Gutiérrez i Marc Oliveras. Tots dos van estar lluny dels objectius. La referent en fèmines no va poder acabar la primera mànega en l'eslàlom de Melchsee Frutt en perdre l'equilibri i sortir del traçat i en el cas del representant masculí, va acabar 72è en el gegant de Wengen tot i que a mig recorregut estava entre els 40 millors parcials.

Al gegant de Les Houches la FAE va viure una gran jornada amb rebaixa de punts de gairebé tot l'equip jove masculí. Jan Missé va tornar a ser el millor andorrà amb un 4t lloc i 46,20 punts molt propers als 45,63 que havia fet dimecres. La resta va millorar en la puntuació: Barios va ser 6è i si tenia 56,75 punts en fa fer 48,50, Mati Vargas va ser 7è amb 48,74, Josh Alayrach va ser 10è amb 53,76, Xavi Salvadores 11è amb 55,71 i Pol Ferrer 12è amb 60,78.

En l'eslàlom a Chatel només va acabar Vidosa amb un discret 25è lloc i al gegant de Morzine Raméntol va ser 14a i va millorar punts (tenia 53,46 i en va fer 39,54) i Carmina Pallàs va ser la 35a.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT