PUBLICITAT

Tècnica russa, alegria llatina

  • La Federació Andorrana fitxa una parella hispanorussa d'enorme talent
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Poca gent podrà dir que entén del ball esportiu i segurament no sonaran els noms del manresà Joel López i la russa Kristina Bespechnova. Aquesta parella de ball és una de les de més projecció del panorama internacional. Acaben de complir els 20 anys i entre els seus nombrosos èxits destaquen un Campionat d'Espanya Youth (sub-18) al 2010, un Campionat d'Espanya absolut al 2011 i un Mundial sub-21 l'any passat.

Amb aquest currículum i diversos problemes amb la Federació Espanyola per a la qual competien van rebre mil i una ofertes de diferents països com ara els Estats Units però ells, molt arrelats a Catalunya, van preferir escollir el Principat per la proximitat i pel bon feeling que tenen amb Xavier Santaella, el vicepresident i director esportiu de la Federació Andorrana de Ball Esportiu (FABE). Aquesta setmana han rebut el trànsfer i ja amb la llicència tricolor en regla podran competir pel nostre país el pròxim diumenge en una competició internacional a Madrid.

L'acord entre aquesta parella no es basa ni molt menys en una quantia econòmica perquè segons Santaella la FABE «no té recursos» però sí que hi ha en comú un projecte de formació de la base que dirigiran ells dos, López i Bespechnova.

Andorra compta des d'ara amb dos cracks que, segons asseguren, tenen el seu secret el còctel que forma la disciplina tècnica russa i el caràcter alegre llatí. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT