PUBLICITAT

L'Andorra fitxa Kel i dóna la baixa a Jorge i Sergio

I. M.
ANDORRA LA VELLA

Carlos Sánchez va entregar un informe a la directiva del FC Andorra després de l'últim partit del 2012 sobre cada jugador i la conclusió per a la cúpula va ser que el vestidor necessitava retocs. Aquests passaven per donar la baixa als joves Sergio Simón i Jorge Garcia, que no han rendit el que s'esperava tot i que el gerent Emili Puig els va lloar per la seva «entrega i disciplina» i donar entrada a dos jugadors que millorin el nivell de l'equip. El primer és una aposta de futur ja anunciada: el brasiler Gustavo. El segon és un jugador també carioca i de contrastada experiència en el futbol sala espanyol: Galydson Elieser Inocencio, més conegut com Kel.

Kel és un universal que ha jugat 13 temporades a Espanya, moltes d'elles a Honor i en equips com el Barça, el Martorell o el Talavera. En aquest últim club i a Saragossa va coincidir amb l'ara preparador de l'Andorra, el seu màxim valedor. Segons va explicar ahir Puig: «El volíem fitxar ja abans d'iniciar la temporada però les diferències econòmiques eren abismals. No té equip però ha estat entrenant i està en forma, ha baixat molt les pretensions i ens hem pogut fer amb els seus serveis. Ara ja podem donar per tancada la plantilla fins a final de temporada».

Dissabte es reiniciarà la competició a les 18.30 per a l'Andorra, amb el desplaçament a la pista de l'UPV Maristes de València. De moment cap dels dos jugadors té la llicència a punt, però s'espera que el de Kel arribi a temps per poder debutar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT