PUBLICITAT

Premiat un paisatge urbà de Copenhaguen

  • El jurat destaca les sensacions que transmet el personatge pedalant
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Foto: COMÚ D'ORDINO

La imatge guanyadora del concurs fotogràfic #osnow a Instagram, ha estat un paisatge urbà de Copenhaguen, en blanc i negre, i amb el filtre Sierra, en què es veu un home pedalant enmig d'un carrer nevat. L'autora és la usuària d'Instagram @asmats i la imatge porta per títol Biking copenhagen today. La foto guanyadora del concurs convocat per l'Oficina de Turisme d'Ordino, surt d'una preselecció de 16 imatges, de les 3.452 que s'han rebut.

La foto va ser triada ahir per un jurat format pels consellers d'Ordino de Comunicació i Turisme, Ludovic Albós i Bartumeu Gabriel; el director d'Ordino-Arcalís, Jean Claude Montané; l'hoteler Jordi Babi, i el fotògraf Eduard Comellas. Els integrants del jurat han destacat la bellesa de la imatge que integra la neu en un context urbà, i també les sensacions que transmet el personatge que apareix pedalant en una bicicleta sobre la via pública deserta amb la màxima naturalitat. La selecció ha respost als criteris proposats a les bases, en què s'havia de valorar la neu com a font d'inspiració i experiència.

La foto guanyadora del concurs convocat per l'Oficina de Turisme d'Ordino, surt d'una preselecció de 16 imatges que han estat escollides al llarg de les quatre setmanes que ha durat el concurs, informa l'ANA.

La convocatòria iniciada el 6 de desembre ha rebut en un mes 3.452 fotos, de 1.208 usuaris diferents provinents de països tan diversos com Andorra, Estats Units, Itàlia, Noruega, Ucraïna, Rússia, Àustria o Suïssa, entre altres. Les 16 fotos que han estat finalistes formaran part d'una exposició que es podrà veure als carrers d'Ordino a partir del 12 de febrer.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT