PUBLICITAT

Jordan, a punt pel debut en la Copa del Món

  • L'estrena és a Copper Mountain i l'objectiu és acabar entre els 12 primers per accedir a la final
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Scotty Jordan grindant en la parada d'autobus, en una sessió d'ahir Foto: FAE

Scotty Jordan debu avui a l'altra banda de l'Atlàntic, a Copper Mountain (Colorado, Estats Units) en la Copa del Món de freeski. La pretemporada ja és història per al jove corredor de la Federació Andorrana d'esquí i a partit d'ara toca competir, començant amb les qualificacions d'avui que poden fer que allargui la competició fins demà, dia de les finals.

Els últims entrenaments oficials realitzats ahir «han anat molt bé», segons l'entrenador Guy Diaz, que va detallar: «La feina prevista per aquests dos dies està feta i per això estem satisfets de les sessions. Ha recepcionat la ronda molt bé».

El tècnic explica com serà la competició, en la qual l'objectiu de Jordan serà el d'acabar entre els 12 millors per poder accedir a la final: “La cursa compta amb una primera zona de jibbing amb un stairset, és a dir baranes amb escala», el que és una reconstrucció d'una zona urbana, «seguit d'una parada de bus que es grinda per sobre» i tot seguit «la zona de salts amb tres seguits de gran tamany».

Jordan té previst fer figures en la zona de jibbing, seguit d'un Switch 900 mute grab –primer salt–, un Unnatural bio 900º tail grab –segon salt– i un Switch doble rodeo japan 900. Cada corredor tindrà dues oportunitats i es compta la millor.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT