PUBLICITAT

Una dona de 81 anys mor atropellada a Sant Julià de Lòria

  • Els fets han passat al voltant de les 12.30 hores a l'entrada de la població en sentit nord, a l'encreuament entre l'avinguda Francesc Cairat i l'avinguda Verge de Canòlich
Una dona de 81 anys, nacionalitat anglesa i resident al Principat ha mort aquest dimecres al migdia després de ser atropellada a Sant Julià de Lòria. Els fets han passat al voltant de les 12.30 hores a l'entrada de la població en sentit nord, a l'encreuament entre l'avinguda Francesc Cairat i l'avinguda Verge de Canòlich. Segons han informat des de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, tot i que els metges desplaçats al lloc dels fets han intentat reanimar-la durant tot el trajecte fins al centre hospitalari, la dona ha perdut la vida a causa de les lesions provocades per l'atropellament.
El Cos de Policia ha informat que l'atropellament s'ha produït mentre la dona creuava un pas de vianants a l'alçada del número 2 de l'avinguda Francesc Cairat. Ha estat el conductor d'un Mitsubishi amb matrícula andorrana, que circulava en direcció a la frontera del riu Runer, que no ha observat la presència de la dona i l'ha atropellat. 

La dona ha quedat greument ferida i els serveis d'urgència mèdics desplaçats han intentat reanimar-la al lloc dels fets i durant el trajecte fins a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, però no han pogut fer res per la seva vida. 

Detingut per homicidi per imprudència
Els agents del Grup d'Investigacions d'Accidents de Trànsit han instruït el pertinent atestat de circulació per esbrinar les causes de l'accident. El conductor, un resident portuguès de 43 anys, ha donat negatiu en el control d'alcoholèmia que se li ha practicat, però ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi per imprudència i serà posat a disposició judicial en les properes hores.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT