PUBLICITAT

Una insòlita demostració de la diversitat cultural

  • L'escriptor i fotògraf Jamel Balhi parla de les seves aventures pel món
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Vicenç Mateu, Iñaki Rubio i el conferenciant Jamel Balhi, ahir al Consell Foto: TONY LARA

La sala d'actes del Consell General va acollir ahir per la tarda la conferència de l'escriptor i fotògraf Jamel Balhi sota el títol Tan llunyants, tan pròxims. Durant la seva intervenció Balhi va abordar temes com la infància, l'agricultura, la religió, la guerra, la riquesa dels uns i la pobresa dels altres. Tots aquests ingredients amb un toc d'humanitat. Va ser tota una demostració de la nostra diversitat cultural.

Un treball que evoluciona al llarg dels anys, a mida que visita els diferents països del món. I és que Jamel Balhi és un aventurer fora de sèrie que ha aconseguit una cosa impensable: fer la volta al món corrent, sense logística i sense assistència. Amb la seva motxilla, la seva càmera de fotos i la seva set de descobrir coses noves ha travessat 186 països corrent. La conferència d'ahir va ser presentada pel Síndic General, Vicenç Mateu.

Balhi continua recorrent el món i comparteix les seves aventures a través de la seva pàgina web i els llibres que publica. El mes de maig passat va visitar Andorra per primer cop, el darrer territori d'Europa que encara no havia recorregut.

Ahir, a banda de la conferència al Consell General, Balhi va visitar el centre de FP a Aixovall i el col·legi Sarada Família. Avui dimecres té previst mantenir una trobada amb els alumnes del centre de batxillerat de l'Escola Andorrana i de l'Institut Espanyol a La Margineda.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT