PUBLICITAT

23 victòries i 6 derrotes en partits oficials en tot l'any natural 2012

R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

2012 va ser un bon any per al River. Dels 29 partits oficials en tot l'any natural, l'equip va sumar 23 victòries i sis derrotes en enfrontaments oficials. Això és, incloent la categoria Plata de la temporada 2011-12 des del primer partit del 8 de gener de 2012 contra el Barça, fins el final de la lliga, però també la Copa Príncep de Plata, la Lliga Catalana de setembre, i l'Adecco Or actual.

Pel que fa a la categoria de Plata des del mes de gener de 2012 fins el final d'abril, quan va acabar la fase regular amb el River amb l'ascens assolit, el conjunt de Joan Peñarroya va sumar 11 victòries i tres derrotes, aquestes a Ourense contra l'Aguas de Sousas en la jornada 21, contra el Lan Mobel ISB al Poliesportiu en la 22a, i al Palau contra el Barça en la 25a. Pel que fa a la Copa Príncep, va caure a casa contra l'Aureneche Araba el 29 de gener, mentre que després de l'estiu, en la Lliga Catalana, també va sumar una derrota, la de semifinals contra el Barça per 64-65, tot i que va vèncer en el partit per la tercera plaça contra el Prat.

Igualment, ja en la nova Adecco Or, el River fins a l'última jornada de 2012, la 12a del 21 de desembre només havia perdut un enfrontament, contra el Palencia Baloncesto 81-87 al pavelló d'Andorra, en la 8a jornada de l'actual competició. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT