PUBLICITAT

El físic passa factura a una selecció menys incisiva

  • Catalunya venç 0-4 en el segon amistós de preparació del Preeuropeu
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Jorge Dias intenta controlar la pilota davant la pressió catalana Foto: TONY LARA

La selecció andorrana de futbol sala disputava ahir el segon partit amistós en dos dies contra Catalunya i ho notava. No era la del dia anterior, amb una clara sensació de perill, amb intensitat i verticalitat de cara a la porteria rival. No. Estava més cansada, però Xavier De la Rosa, el seleccionador, assumeix que això serà així quan arribi la fase prèvia de l'Europeu, el dia 23: «Físicament és el que ens trobarem, tindrem tres partits en quatre dies». Ahir, Catalunya va vèncer 0-4 en un duel que va oferir la casta andorrana i el físic català.

«Crec que el balanç és molt positiu», va dir en acabar el partit el tècnic. «Hem fet les nostres jugades, i penso que el resultat és el de menys». De la Rosa considera que l'experiència dels dos dies ha estat la correcta, perquè així exigeix als seus jugadors la màxima intensitat que, com a mínim, s'hi trobaran, quan el Preeuropeu. «Els jugadors ho han donat tot, estic supercontent i si cada any m'agrada la selecció que tinc, aquest any estic enamorat dels meus jugadors», va manifestar, per afegir que Andorra està «en tres quarts del camí, i ara hem de continuar».

El seleccionador va assegurar que el que importarà realment quan arribi el Preeuropeu és «el primer duel»: «Són matemàtiques, i si guanyem el primer partit contra Estònia començarem d'una manera diferent a què si el perdem». Així que Andorra s'haurà d'esforçar, i de res servirà pensar en les dues derrotes contra Catalunya (dilluns 2-4, ahir 0-4), perquè el combinat no buscava resultats, sinó l'espurna de la competició. I això ho va saber transmetre ahir cada jugador que va sortir a la pista del Prat Gran d'Escaldes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT