PUBLICITAT

Una avaria al telecadira de la Coma deixa penjats als esquiadors durant una hora

  • Els esquiadors han estat a punt de ser rescatats pels Bombers en helicòpter. Finalment, però, s'ha aconseguit reactivar el giny i evacuar els esquiadors lentament baixant de les cadires.
El telecadira de la Coma d'Arcalís ha patit una avaria, aquest dimarts al matí, que ha provocat que els esquiadors quedessin aturats durant aproximadament una hora i que hagin estat a punt de ser rescatats pels Bombers en helicòpter. Finalment, però, s'ha aconseguit reactivar el giny i evacuar els esquiadors lentament baixant de les cadires. Tal com ha explicat el director d'Arcalís, Jean Claude Montané, l'avaria podria estar relacionada amb el trencament d'una corretja del telecadira, però esperen poder-ho arreglar aviat i que el remuntador torni a estar en marxa en una hora.
Una avaria al telecadira de la Coma d'Arcalís ha estat apunt d'obligar a evacuar els esquiadors en helicòpter. El giny ha quedat aturat durant aproximadament una hora i després d'intentar posar-lo en marxa de nou diverses vegades s'ha optat per alertar els Bombers per evacuar els esquiadors amb l'helicòpter. Tot i que s'ha planejat baixar els esquiadors amb cordes, en el darrer intent, sortosament, s'ha aconseguit reactivar el remuntador, i els Bombers, que ja es trobaven al lloc de l'incident, no han hagut d'actuar. Els esquiadors atrapats han pogut baixar, lentament, del telecadira de la manera habitual. 

El director d'Arcalís, Jean Claude Montané, ha informat a l'ANA que segurament es tracti del trencament d'alguna corretja, però que encara s'ha d'avaluar el que ha passat. Si tot va bé espera poder solucionar l'incident en poca estona i que el telecadira torni a estar en marxa en una hora.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT